Nieuws

Fout feestje met ’t Stedelijke en Danny Panadero in oktober

De Stedelijke Muziekvereniging Harlingen organiseert op zaterdagavond 8 oktober aanstaande voor iedereen die zin heeft in een feestje een heuse Foute Avond. Het belooft één grote gezellige boel te worden want niemand minder dan Danny Panadero verleent tijdens deze avond ook zijn medewerking.

Deze entertainer pur sang weet met humor, theater en een fantastische zangstem van elk optreden een ware belevenis te maken. Eerder verzorgde hij al optredens tijdens onder andere het WK voetbal in 2006 en 2008, de Vierdaagse Feesten in Nijmegen en op de Zwarte Cross en nu heeft hij het eindelijk voor elkaar dat hij ook mag optreden met ’t Stedelijke.

Tijdens de avond komen vele ‘foute hits’ voorbij; van De Vogeltjesdans tot muziek van Johnny Jordaan en van ABBA tot YMCA. De kans dat de voetjes van de vloer gaan is zeer groot. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een grote muziek-BINGO georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Kaarten kunt u reserveren via secretariaatsmh@hotmail.com want vol = vol. Zaterdagavond 8 oktober aanstaande vanaf 20.00 uur, Hoogstraat 55 in Harlingen. Entree € 5 inclusief een consumptie en een verrassing.

|Doorsturen

BuienradarAgenda