Nieuws

FOTOWEDSTRIJD Vakantie in eigen stad, en de dorpen

Terug van weggeweest: de vakantiefotowedstrijd van de Harlinger Courant, dit jaar in samenwerking met de gemeente Harlingen. Hoewel de reiswereld na de coronacrisis weer op gang komt, gaan veel mensen deze zomer niet op reis. Maar dat is geen straf als je in Harlingen woont. En daarom is het thema van de fotowedstrijd dit jaar: Vakantie in eigen stad, en de dorpen Midlum en Wijnaldum.

In aanloop naar de uitslag van deze vakantiefotowedstrijd plaatsen we alvast enkele inzendingen in de Harlinger Courant. Deze week het Harlinger strand van Jan Hoogland.

Zo doe je mee

Maak een foto die past in het plaatje van ‘vakantie in Harlingen’, en stuur deze naar redactie@harlingercourant.nl. (Vermeld in de onderwerp-regel van je mail: Vakantiefoto.)

De prijs

Een vakkundige jury gaat alle foto’s beoordelen en kiest één winnaar. De winnende foto wordt afgedrukt op een zeil van één van de ‘bootbanken’ in de stad. Zo krijgt je foto veel meer ‘views’ dan op social media ;-)

De spelregels

Stuur alleen foto’s van hoge resolutie, dus grote bestanden, zoals de foto uit de camera komt. Let op dat het mailprogramma de foto niet verkleint.

Oude foto’s insturen is niet toegestaan; het moet een nieuwe foto zijn die deze zomer is gemaakt.

Per persoon één foto insturen. Maak je later een betere foto en wil je die insturen? Dat kan; meld dan even dat we de vorige foto kunnen wissen.

Je gaat akkoord met kosteloze publicatie in de Harlinger Courant en digitale kanalen van de HC, en op het zeil van de bootbank.

En nog even dit

Deel je foto alvast op Facebook en/of Instagram en vermeld daar bij: #harlingenwelkomaanzee

|Doorsturen

BuienradarAgenda