Nieuws

Fotograaf Sandy Loup in Studio Ilse Oelbers

Vanaf 1 oktober aanstaande is het bijzondere werk van fotograaf Sandy Loup te zien in ‘Studio Ilse Oelbers’ op Noorderhaven 111. De verwondering waarmee Sandy naar de wereld kijkt komt duidelijk tot uiting in haar fotografie.

‘Adventures’, Sandy Loup.

Haar vele reizen en verblijf in het buitenland hebben bijgedragen aan haar ontwikkeling en met steeds nieuwe perspectieven kijkt zij naar alledaagse bijzonderheden. Sinds februari woont Sandy in Harlingen en vanuit deze inspirerende plek wil zij zich meer gaan richten op het tentoonstellen van haar werk.

 ‘Mijn Kijk op de Wereld’ is de naam van haar onderneming. ‘Mijn Kijk op de Wereld’  is onbewerkt en nodigt uit tot (her)ontdekken. Sandy weet intuïtief beelden vast te leggen die duidelijk haar liefde voor reizen, de mens en de natuur weergeven. Haar motto is ‘be in awe of everyday things’.

Sandy Loup is de tweede gast-exposant in de studio van beeldhouwer Ilse Oelbers. Eerder was werk te zien van kunstschilder Pieter Pander en keramist Cecil Kemperink. Ilse nodigt regelmatig kunstenaars uit om samen met haar in de studio te exposeren. De geëxposeerde werken zijn tevens te koop. Naast de verrassende foto’s van Sandy Loup is er vanzelfsprekend ook werk van Ilse Oelbers te zien. U bent van harte welkom. Of neem een kijkje op www.mijnkijkopdewereld.nl en www.ilseoelbers.nl.

 

‘Invisible girl’, brons, Ilse Oelbers.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda