Nieuws

Feest op IKC het bAken

Wat een feestweek was het op IKC het bAken. De hele week stond in het teken van feestjes vieren. Een feestje omdat groep 8 het zo goed heeft gedaan en dat heeft mogen afsluiten met een prachtig kamp en een heel fijn afscheid. Een feestje omdat het vernieuwde schoolplein geopend kan worden. En hoe leuk was het dan dat ze voor het afscheid van juf Jantina nog iets moois voor de tuin hebben gemaakt. 

Fides

Feest met ballonnen omdat ze deze week een gecertificeerde ‘Fides’ school zijn geworden. Fides: een aanpak die zich richt op het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid bij de kinderen. De ballon staat symbool voor het zelfvertrouwen. Durf jezelf maar te laten zien. Wat fijn dat ze nu kunnen zeggen… zo doen wij dat… op het bAken. 

 

Nieuwe schooltuin

Tijdens deze laatste week is ook de mooie schooltuin geopend. Juf Jantina heeft een lintje door laten knippen en daarna mochten de kinderen het veld ontdekken. Alle kinderen mochten een steen meenemen en daarvan is een megagroot insectenhotel gemaakt. 

 

Afscheid

Ze namen deze week afscheid van juf Jantina. Twee jaar lang heeft zij aan het roer gestaan van IKC het bAken en dat heeft ze fantastisch gedaan! Ze heeft samen met het team ervoor gezorgd dat men klaar is voor de toekomst en de juiste koers zijn gaan varen! Zij wordt ontzettend bedankt hiervoor. 

En welkom aan Alys Hoekstra. Zij zal het stokje overnemen van juf Jantina en heeft hiervoor de benodigde materialen reeds ontvangen. Een stokje, een kapiteinspet, een verrekijker en een kompas. Alles voor een goede start. 

 

Vakantie

En dan is het nu tijd voor zomervakantie. Tijdens de vakantie wordt de school verder verbouwd. Zo krijgen ze een nieuwe keuken en het leerplein wordt ingericht. Een nieuw plein, nieuwe tuin, nieuw leerplein en een nieuwe keuken. En dat is allemaal klaar op 17 augustus, zodat we weer een frisse nieuwe start van het schooljaar kunnen maken.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken bij dit kind centrum. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda