Nieuws

Fancy Fair Grote Kerk Harlingen dit jaar online

Sinds 2003 vindt er in september altijd een Fancy Fair plaats in en rondom de Grote Kerk te  Harlingen. Vele inwoners van Harlingen en omstreken bezoeken de fancy fair. Deze staat bekend om de verkoop van tweedehands goederen, gebakken vis en oliebollen, steekproducten, spullen uit grootmoederstijd en niet te vergeten het draaiend rad met mooie prijzen. Ook zijn er activiteiten voor de kinderen. 

Vele tientallen vrijwilligers zijn dagen in de weer om er een mooie evenement van te maken. Helaas kan de Fancy Fair dit jaar niet doorgaan in verband met het Covid19-virus. De Fancy Fair organiseren op 1,5 meter afstand van elkaar, is onmogelijk. Omdat de Fancy Fair toch een vast agendapunt is op de jaarkalender van vele Harlingers gaat de Fancy Fair dit jaar online. Hiervoor is vanaf 29 augustus 2020 de website: www.fancyfairharlingen.nl  in de lucht.

Geen verkoop van gebakken vis en andere vertrouwde zaken maar wel veiling van aparte goederen, een loterij en sponsoring. Nieuw is de donatieknop. Eenieder die de Grote Kerk een warm hart toedraagt kan de kerk financieel ondersteunen. De opbrengst van de Fancy Fair online is voor de instandhouding van de van de Grote Kerk en het monumentale Hinsz-orgel.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda