Nieuws

Fancy Fair Grote Kerk

Zaterdag 8 september aanstaande wordt er weer een Fancy Fair georganiseerd. In de kerk zullen bloemstukjes gemaakt worden, treft u mooie spullen aan uit ‘grootmoederstijd’ en prachtige creaties die gemaakt zijn door de mensen die het breicafé bezoeken. U kunt daar ook een gokje wagen bij het Rad van Fortuin. 

streekproducten maar ook tweedehands spullen zoeken een nieuwe liefhebber. In het gebouw de Hoeksteen is een grote boekenmarkt, is kleding te koop en kunt u meedingen naar een dinerbon. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn leuke prijzen met ons nieuwe spel ‘Prik je Prijs’. De kinderen kunnen zich uitleven op een prachtig nieuw springkussen, het ‘piratenhuis’ en verder kunnen ze geschminkt worden maar zijn er ook puzzels, schaatsen en ander speelgoed te koop. De uitslag van de verloting en alle andere prijzen zullen aan het einde van de dag zo rond 17.00 uur bekend worden gemaakt.

De commissieleden en alle vrijwilligers kijken weer uit naar deze feestelijke dag. Wij zien u graag  aanstaande zaterdag vanaf 9.30 uur in en rondom de Grote Kerk. 

|Doorsturen

huizenga

2018-09-15 12:03:14

zou graag uitslag vcsn loterij zien nergens te vinden van fancy fair