Nieuws

Expositie Buitendijks

Buitendijks. Op de Nieuwe Willemskade. Havenbrouwerij Het Brouwdok biedt een podium voor een nieuwe expositie. Met naast fotografie ook het gedicht Proef, dat door Marry Kramer zelf op één van de wanden is geschreven.

Op de vraag van brouwer Gerard Ypenga om in het proeflokaal te exposeren reageerde de Harlingse meteen enthousiast. “Maar dan moet het wel een connectie hebben met de locatie”, bedacht Marry. En dus koos ze het thema Buitendijks, ontleend aan de enige buitendijkse bierbrouwerij ter wereld.

De foto’s laten de directe omgeving van de brouwerij zien vanuit een andere blik. Een herkenbare blik als je het werk van Marry een beetje kent. Of, zoals ze het zelf zegt: als je het maar ziet. Dat motto vind je ook terug in drie foto’s uit de serie Broken die ze aan de expositie heeft toegevoegd. Gebroken ruiten, ook dát is Harlingen.

Alle foto’s zijn afgedrukt op aluminium (Dibond) wat een stoere uitstraling garandeert, passend bij deze bijzondere locatie. Drink gezellig een drankje en geniet ondertussen live van zeezicht, zonsondergang én van de expositie Buitendijks in Havenbrouwerij Het Brouwdok. Te zien tot december 2020.

|Doorsturen

BuienradarAgenda