Nieuws

Etalage Pop gaat niet door

HARLINGEN - Het coronavirus houdt veel mensen bezig op dit moment, zo ook evenementenorganisatie BENG. “Met de vele evenementen op komst, volgen we de richtlijnen en adviezen van het RIVM de afgelopen dagen aandachtig. Op basis van de laatste ontwikkelingen, volgen we het advies van het RIVM, waardoor is besloten dat de eerste editie van het winkelvloerfestival Etalage Pop niet doorgaat op zaterdag 21 maart”, aldus BENG.

Tijdens dit nieuwe winkelvloerfestival zouden maar liefst vierentwintig talentvolle muzikanten - jong en oud, ervaren en nieuwkomers, singer-songwriters, vocalisten, maar ook DJ's, dichters en woordkunstenaars - bij verschillende winkels en horeca optreden in het centrum van Harlingen.

“De bedoeling is dat zowel winkeliers, muzikanten als bezoekers samen een bruisende middag beleven, maar juist dat samenkomen, dat wordt door het RIVM de komende tijd afgeraden. Daarom hebben we besloten om Etalage Pop voor nu niet te laten doorgaan”, meldt BENG.

Doorschuiven
Het goede nieuws: BENG schuift Etalage Pop door naar een datum in het najaar. “We hopen van harte dat iedereen die het initiatief nam om op 21 maart mee te doen, op een later moment zichzelf, artiesten en Harlingen opnieuw met mini optredens in de etalage wil zetten!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda