Nieuws

Era Copier in de doopsgezinde kerk

Op zondag 28 augustus om 15.00 uur geeft Era Copier een muzikale lezing in de doopsgezinde kerk aan de Zoutsloot. Het is als het ware een Muzikaal Verteluurtje met de titel: “Alles is een Geschenk”.

Zelf schrijft Era: “Ik weet niet beter dan dat ik mij altijd al diep verbonden voel met iets dat groter is dan ikzelf. Opgroeiend als katholiek meisje noem ik dat God. Vaak verwonder ik mij over wat er in de kerk en op school over God verteld wordt. Dat God straft en oordeelt. Het doet mij pijn. Zo zit het niet, is mijn diepste overtuiging. Op een retraite van school kom ik er al snel achter dat ik dat maar beter voor mij kan houden. Het overlijden van mijn vader, als ik 33 ben, luidt een nieuwe fase in: Zie je wel, er is geen dood. Mijn geestelijke pad opent zich in vele vormen. Toch houd ik mij nog in. Tot de dag na de eerste lockdown. Ik loop ik in de stad, de zon schijnt en het draaiorgel speelt. Ineens juicht het in mij: “Eindelijk mag ik aan het werk”. Bizar. Het wordt een boek “Alles is een Geschenk”. Alles? Ja, want alles is Liefde, iets dat onze Liefde nodig heeft en ons in Liefde kan laten groeien. Graag geef ik u een kijkje in mijn perspectief, hoe ik mijn reis op aarde ervaar en nog steeds ervaar en wat het voor mij betekent om een kind van God te zijn. Moge het tot inspiratie en vreugde leiden. Ieder loopt het eigen pad van het hart en dit is het mijne. Het programma bestaat uit verhalen en liedjes, begeleid door mijn man Henk Roodbergen.”

 

Na afloop zijn er drankjes en kunt u met de schrijfster praten, het boek inkijken en ook kopen. De doopsgezinde kerk ontvangt u graag in de vermaning op de Zoutsloot.

|Doorsturen

BuienradarAgenda