Nieuws

Elektrische inbouw openhaarden

De waterdamp sfeerhaard werkt middels het gebruik van ultra fijne waterdamp. De haarden maken gebruik van een waterreservoir. Onderstaand schrijven geeft aan waarom het kiezen voor een waterdamp sfeerhaard een goede keuze is, alsmede een blik op het onderhouden van uw waterdamp sfeerhaard.

Waarom zou u kiezen voor een waterdamp sfeerhaard?

Het combineren van uw waterdamp sfeerhaard in uw interieur kan op eenvoudige wijze plaatsvinden. Waterdamp sfeerhaarden zijn geschikt voor een modern interieur, maar ook een klassiek interieur en een waterdamp haard gaan goed samen. Het vuur effect wordt gerealiseerd door gebruik te maken van energiezuinige verlichting. Wist u dat deze waternevel ook nog eens gezond is voor het vochtgehalte in uw woning? Een goede luchtvochtigheid zorgt eveneens voor een goede gezondheid. De montage verloopt eenvoudig door middel van Plug & Play. Ook heeft u geen last van vervelende geuren in huis, doordat een waterdamp sfeerhaard werkt op water. Vult u de watertank volledig bij? Dan kan u tot wel 9 uur lang genieten van een verbluffend 3D schouwspel. Het onderhoud van uw waterdamp sfeerhaard

Een waterdamp sfeerhaard onderhoudt u op eenvoudige wijze. Veelal staat in de gebruiksaanwijzing gedetailleerde informatie over het onderhoud van uw waterdamp sfeerhaard. Het is aan te raden iedere week eventuele kalkaanslag te verwijderen. Kalkaanslag heeft invloed op de levensduur van uw waterdamp sfeerhaard. Door hier tijdig op in te spelen heeft u langer plezier van uw open haard. Het schoonmaken vindt in de regel plaats door gebruik te maken van een borsteltje. Dit borsteltje wordt meegeleverd. Het gebruik van schoonmaakmiddelen is niet nodig en schoonmaakazijn voldoet vaak al. Als u iedere week onderhoudt pleegt aan uw sfeerhaard zorgt u ervoor dat kalk geen kans krijgt.

|Doorsturen

BuienradarAgenda