Nieuws

Een vrijmibo op kantoor, wat is het belang?

De vrijmibo is toch wel een beetje het hoogtepunt van elke werkweek. In ieder modern bedrijf wordt tegenwoordig wel een vrijdagmiddagborrel, ook wel vrijmibo genoemd, gehouden. 

Gezellig een borrel doen met je collega’s aan het einde van een drukke werkweek. Maar wat maakt de vrijmibo nou zo belangrijk voor jouw bedrijf?

Dat verteld SKEPP (https://skepp.nl/nl/) je in dit blog

Work hard, play hard 

Naast dat er hard gewerkt moet worden op kantoor, moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Dat stukje ontspanning op kantoor gaat vaak onder het genot van een hapje en een drankje. Het inluiden van het weekend, of vieren dat de targets zijn behaald. Allemaal goede redenen voor het houden van een vrijmibo, zo leer je je collega’s ook nog beter kennen! 

Het is namelijk zo dat de band tussen alle collega’s verbeterd wanneer je gezamenlijk een borrel doet op het werk. De momenten van ontspanning op kantoor zijn net zo belangrijk als de 8 uur per dag dat er gewerkt wordt.

De perfecte vrijmibo inrichting

Bij de inrichting van het kantoor wordt tegenwoordig zelfs al rekening gehouden met de vrijmibo. Maar wat is de ideale ruimte voor een vrijmibo? De ideale voor een vrijmibo is een ruimte waar ontspanning en gezelligheid samen komen. Een ruimte waar dit allemaal samen komt, mag niet ontbreken in jouw kantoorpand. De juiste kantoorinrichting kan daarbij helpen! 

Skip de dip 

De dip om 4 uur s’middags, we hebben er allemaal wel eens last van. Dit is dan ook de beste tijd voor een vrijmibo! De laatste uurtjes op de vrijdagmiddag zijn we vaak al een stuk minder productief op ons werk. Je zit eigenlijk al met je hoofd bij het weekend, waardoor de concentratie op raakt. Zorg ervoor dat je om 4 uur klaar bent met al je verplichtingen en schuif gezellig met je collega’s aan bij de borrel. 

Tips voor de perfecte vrijmibo

Vind je het lastig om een perfecte vrijdagmiddagborrel te organiseren? Geen stress! Wij hebben een aantal tips zodat jouw vrijmibo super wordt! De tips zijn als volgt:

  • Kies eens voor een thema;
  • Denk niet alleen aan genoeg drankjes, maar ook aan hapjes;
  • Ga eens naar een andere locatie, in plaats van de vrijmibo op kantoor;
  • Pak er wat leuke spelletjes bij!

Als jij deze tips hanteert voor jouw vrijmibo dan heb je gegarandeerd succes!

|Doorsturen

BuienradarAgenda