Nieuws

Dry needling bij de fysiotherapeut

Steeds vaker hoor je over dry needling. Het gaat dan om mensen die last hebben van lichamelijke klachten en deze laten behandelen door een specialist. Heb je bijvoorbeeld een stijve nek en heb jij hier dagelijks veel last van? Dan zou dry needling een mogelijkheid kunnen zijn.

Zo kun je je waarschijnlijk minder goed kunnen concentreren in het dagelijks leven en dat is een flinke belemmering. Ook is de kans groot dat je prikkelbaar bent en eigenlijk is dat best logisch wanneer je de hele dag een vervelend gevoel in je nek hebt. Ben jij iemand die al een tijdje met dit soort klachten rondloopt? Dan kun je een specialist inschakelen voor dry needling.

Wanneer de specialist op het gebied van dry needling voor jou aan de slag gaat, dan zal deze met een speciale techniek een naald in je spieren prikken. Nadat dit is gebeurd zal de spier zich ontspannen.

De precieze werking

Op zoek naar een expert op het gebied van dry needling, dan kies je voor een fysio Franeker. Je weet nu dat deze fysio een naald in je spieren prikt. Dit doet de fysio om ervoor te zorgen dat jouw spier zich aan gaat spannen, nadat dit gebeurt zal de spier ontspannen en ben jij af van je klachten. Je kunt ook terecht bij dry needling Leeuwarden. Lees reviews en kijk naar wat andere mensen van een bepaalde aanbieder vinden.

Een fysio Franeker die voor jou klaarstaat

Een goede fysio Franeker staat voor jou klaar. Met behulp van de juiste behandeling zal deze jou van je klachten af helpen. Echter kan het ook zo zijn dat jij last hebt van andere klachten en dat je wordt doorverwezen naar een ander soort expert. Zo kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat een manuele therapeut jou beter kan helpen. Deze therapeut staat klaar voor mensen die last hebben van klachten die afkomstig zijn uit hun gewrichten. Wanneer je beweegt kan dit voor een naar gevoel en pijn zorgen.

Fysiotherapie in Leeuwarden

Ook kan het zo zijn dat een fysiotherapeut Leeuwarden jou goed kan helpen. Heb jij een verkeerde houding of heb je door het sporten last van bepaalde klachten, dan kan een goede fysio jou absoluut helpen. Deze heeft namelijk handige oefeningen die ervoor kunnen zorgen dat jouw klachten straks zullen verdwijnen. Deze oefeningen voer je vervolgens een aantal keer per week uit. Ook kan een massage ervoor zorgen dat jouw klachten verdwijnen en dat is natuurlijk top.

|Doorsturen

BuienradarAgenda