Nieuws

Dramatische diefstal van Wesley’s laptop

HARLINGEN - Wesley Hefti heeft niet-aangeboren hersenletsel, als gevolg van een hersentumor. Hij is in 2011 geopereerd, en kreeg toen een laptop van Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze laptop is onlangs uit de achtertuin gestolen, nota bene op de verjaardag van Wesley.

“Hij zit er vol van”, vertelt zijn vader. “Het is niet de snelste computer meer, maar de laptop heeft ook emotionele waarde. Wesley heeft bijna twee jaar in het ziekenhuis gelegen, en dat komt nu allemaal weer naar boven. Het is heel emotioneel, ook voor mij.”

Wesley zat enkele weken geleden, op zijn 17de verjaardag, met zijn laptop op het terras bij zijn huis aan de Botterweg. Aan de achterkant en de zijkant staat een hoge heg; de laptop was dus niet te zien van buitenaf. Toch is de laptop verdwenen. Dit werd pas later ontdekt. “Tranen met tuiten”, zegt zijn vader. “Deze laptop betekent ontzettend veel voor Wesley en hij doet er van alles mee. Degene die de laptop heeft weggenomen weet niet hoeveel verdriet iemand nu heeft.” Wesley en zijn vader hebben aangifte van diefstal gedaan bij de politie. Ze hopen dat de laptop weer boven water komt. Het gaat om een grijze 19 inch laptop van Samsung, type rv720.

 

|Doorsturen