Nieuws

Doemiddag maritieme techniek

De Maritieme Academie organiseert extra doemiddagen voor leerlingen in groep 7/8 van de basisschool. Zij kunnen op drie dagen in december en januari kennismaken met de opleiding VMBO Maritiem & Techniek.

Leerlingen zijn samen met een ouder/verzorger welkom op vrijdag 4 december (13.00 tot 15.00); vrijdag 11 december (15.00 tot 17.00) en op vrijdag 15 januari 2021 (15.00 tot 17.00).

De Doemiddag start met een algemene ontvangst met een korte uitleg krijgen over de middag. Daarna gaan de bezoekers in kleine groepen verder met het activiteitenprogramma.

Je krijgt een rondleiding door de school, waarin je krijgt informatie over de lessen en hoe het is om op de huisvesting te wonen. Ook kun je vragen stellen. Er is een maritieme doe-activiteit en je kunt enkele praktijklokalen voor metaal, hout, motoren, LEGO Mindstorms en mechatronica bekijken. Je brengt een bezoek aan opleidingsschip ms. Emeli; daar krijg je van alles te horen over varen op een binnenvaartschip en duurzame techniek.

Een Doemiddag bij de Maritieme Academie Harlingen is een leuke manier om kennis te maken met de school en de opleiding. Aanmelden kan via: www.maritiemeacademieharlingen.nl/open-dagen/doemiddag.

|Doorsturen

BuienradarAgenda