Nieuws

Dijkstra Auto’s is ‘Kentekenloket van het Jaar 2019’

EDE - Dijkstra Auto’s in Harlingen is vorige week donderdag uitgeroepen tot ‘Kentekenloket van het Jaar’. Dit gebeurde tijdens het succesvolle Passion for Parts-event in Ede, georganiseerd door de PartsPoint Group. Nynke van der Meulen, receptioniste van Dijkstra Auto’s, ontving de bokaal uit handen van juryvoorzitter Ernst Uildriks.

Meer dan 750 bedrijven deden een gooi naar de titel ‘Kentekenloket van het Jaar’. Daaruit kwamen twaalf finalisten naar voren; net als in de voorgaande jaren één autobedrijf per provincie. Dijkstra Auto’s was in 2018 nog finalist; dit jaar is het Harlinger bedrijf dus de overall winnaar. De onafhankelijke jury bestond uit consultants van W&D Consultants, ook verantwoordelijk voor de verkiezing BOVAG autobedrijf van het jaar. Zij bezochten de finalisten persoonlijk en deden telefonisch en per mail een ‘mystery guest’-onderzoek.

Winnaar én BOVAG-lid Dijkstra Auto’s was één van de eerste Kentekenloketten van het land. De jury vindt dat het bedrijf goed heeft nagedacht over haar toekomstvisie, waarin ‘one-stop shopping’ centraal staat. De Kentekenloket-propositie maakt onderdeel uit van deze strategie en Dijkstra profileert zich hier goed mee. Daarnaast adverteert het bedrijf actief, is het online goed vindbaar en wordt er bij Dijkstra erg zorgvuldig gewerkt. Hierdoor is de eerste indruk van de klant altijd dik in orde. Volgens de jury is Dijkstra Auto’s daarom een terechte winnaar.

|Doorsturen

BuienradarAgenda