Nieuws

Dijkstra Auto’s bv halve finalist ‘Kentekenloket van het Jaar 2018’

HARLINGEN – ‘Kentekenloket van het Jaar 2018’ is een titel die niet alleen staat voor de juiste uitvoering van de RDW-eisen, maar ook en vooral voor extra service. Er zijn 750 bedrijven die meedingen naar de titel, en het Harlinger autobedrijf Dijkstra Auto’s bv is één van de 12 halve finalisten.

Eline de Vries van Kentekenloket overhandigt een trofee aan eigenaar Ubbo Toornstra van Dijkstra Aauto’s bv.

Jaarlijks wordt het ‘Kentekenloket van het jaar’ gekozen: hét autobedrijf dat de dienstverlening van het merk ‘Kentekenloket’ inhoudelijk, commercieel en communicatief het best in de markt zet. Inmiddels zijn de halve finalisten voor de verkiezing 2018 bekendgemaakt. In totaal zijn er 12 halve finalisten, per provincie één autobedrijf. Uit deze genomineerden wordt het Kentekenloket van het jaar 2018 gekozen.

Dijkstra Auto’s staat in de lijst met 12 bedrijven uit bijvoorbeeld Breda en Alblasserdam. Dijkstra Auto’s is sinds 1971 een begrip in Harlingen en verre omstreken. Het Harlinger autobedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook bijvoorbeeld onderhoud, APK, reparaties en de verhuur van 9 persoons busjes.

 

Leen Hutmacher, verantwoordelijk voor audits binnen Kentekenloket: “Voor de RDW verzorgen wij jaarlijks een verplichte audit onder onze Kentekenloketten; we kijken dan vooral naar de juiste uitvoering van de RDW-eisen. Aan deze audit hebben we andere aspecten toegevoegd; we kijken ook naar zaken die we van onze Kentekenloket-partners verwachten. Bijvoorbeeld hoe het bedrijf zich online manifesteert, welke acties het inzet en naar de aanbiedingen die aan consumenten worden gedaan. Tenslotte kijken we ook naar het aantal tenaamstellingen in het afgelopen jaar. De best presterende Kentekenloket-partner op al deze aspecten wint de titel!”

 

Een onafhankelijke jury, bestaande uit consultants van W&D Consultants, gaat nu in de laatste fase deze halve finalisten persoonlijk bezoeken. W&D Consultants is tevens betrokken bij de verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar. Medio mei zal de winnaar bekend worden gemaakt. Het winnende autobedrijf ontvangt, naast een fraaie bokaal, een cheque ter waarde van € 2500 om de Kentekenloket-diensten binnen het bedrijf en onder haar klanten verder te promoten.

De Stichting Kentekenloket, onderdeel van PartsPoint Group, beschikt over een in 2015 door de RDW verstrekte erkenning voor het te naam stellen van motorvoertuigen. In 2018 zijn er 750 aangesloten autobedrijven met een Kentekenloket (www.kentekenloket.nl). PartsPoint Group (Ede) is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf is onder meer eigenaar van de grossiersketens Brezan, AD Nederland, Staadegaard Automotive en Technische Centrale. PartsPoint is onderdeel van de AutoBinck Group.

|Doorsturen