Nieuws

Deze private leaseauto’s zijn echte aanraders

Als je tegenwoordig een nieuwe auto nodig hebt dan zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om het voertuig zelf te kopen. Heb je hiervoor niet genoeg geld? Dan is het mogelijk om een speciale lening af te sluiten. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om een auto te leasen. Dit is onder andere mogelijk met behulp van shortlease, al kun je de vierwieler dan maar voor een korte periode leasen. 

Is een auto leasen voor een paar jaar de bedoeling? Het is dan beter om een private leasecontract af te sluiten. Bij het private lease vergelijken zul je zien dat er veel verschillende modellen zijn waarvoor je kunt kiezen. De onderstaande modellen zijn zeker aanraders. 

Toyota Aygo

De Toyota Aygo is één van de populairste private leaseauto’s van ons land, net zoals de Opel Karl. Hiermee kun je deze auto goed vergelijken. De twee modellen zijn namelijk vergelijkbaar qua formaat, maar ook qua prestaties. Zelfs de prijs/kwaliteit verhouding is nagenoeg hetzelfde. Inmiddels is de Toyota Aygo wel wat populairder dan de Opel Karl. Dit komt naar alle waarschijnlijkheid onder andere doordat het uitgerust is met allerlei handige hulpmiddelen. Zo heeft de X edition, wat het instapmodel van de Aygo is, traction control, LED verlichting, een start/stop systeem en een neerklapbare achterbank. Een ander voordeel van dit exemplaar van Toyota is zeker dat het niet heel veel kost om de Aygo te leasen. 

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo zie je ontzettend vaak op de Nederlandse snelwegen. Dit komt doordat dit model van het Duitse merk veel verkocht wordt, maar Nederlanders leasen deze auto ook veel. Het staat namelijk al jaren in de top 10 van de meest populaire private leaseauto’s van ons land. Dit is eigenlijk helemaal niet zo vreemd. De Polo is namelijk betrouwbaar, maar ook ruim. Het is bovendien standaard rijk uitgerust, terwijl het ook nog eens relatief voordelig is als private leaseauto. Dit is al helemaal het geval als je er op het juiste moment bij bent, bijvoorbeeld als er een bepaalde actie gaande is waar de Volkswagen Polo bij betrokken is. Je zult dit model van VW dan echt voor een scherp tarief kunnen leasen.

Ford Fiesta

De Ford Fiesta ziet er misschien wat burgerlijk uit, maar alsnog is het een favoriet van het Nederlandse publiek. Dit komt vooral doordat het gewoon een degelijke auto is. Alles wat op dit model van Ford zit zul je ook daadwerkelijk gebruiken, het heeft dus geen overbodige functies. Deze hatchback heeft naast de ruimte nog meer voordelen. Zo kun je duidelijk zien dat veiligheid en comfort hoog in het vaandel staat bij Ford. Hierdoor heeft de Fiesta onder andere stoelen die je kunt verstellen in hoogte, maar ook traction control, airconditioning, stabiliteitsregeling en elektrische ramen. 

Hyundai Kona

De Hyundai Kona is al een tijdje populair in ons land, wat onder andere komt doordat het een elektrische auto is. Dit maakt het direct ook een vrij dure leaseauto, het zal je namelijk ruim 400 euro per maand kosten om de Kona te leasen. Het gaat dan wel over de hybride versie van deze compacte crossover van Hyundai. Dit houdt in dat je de eerste kilometers van een rit in de Kona volledig elektrisch afleggen. Na een tijdje zal de boordcomputer automatisch overschakelen op benzine. Hierdoor wordt dit model van Hyundai gezien als een zuinige auto, wat al helemaal het geval is voor de korte afstand. Het is bovendien ruim en luxe uitgerust. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda