Nieuws

Deze benodigdheden voor in de keuken heb je zeker nodig

Als particulier heb je uiteraard een aantal spullen nodig voor in de keuken. Hierbij kun je onder meer denken aan borden en pannen, terwijl je uiteraard ook bestek nodig zult hebben. Voor de eigenaar van een horecabedrijf geldt dit natuurlijk ook, maar zo’n ondernemer zal nog veel meer spullen nodig hebben.

Deze benodigdheden kunnen aangeschaft worden bij een horeca groothandel, waar je als particulier in principe tevens terecht kunt voor bijvoorbeeld de onderstaande producten.

Deegrollers en deegstekers

Met deegrollers en -stekers kun je op een gemakkelijke manier deeg bewerken. In principe kun je hiervoor ook bijvoorbeeld een mes gebruiken, maar dit is moeilijker en zal meestal ook langer duren. Maak het jezelf dus eenvoudiger door een deegroller en -steker aan te schaffen. Daarnaast kun je een deegsteker ook als deegkrabber inzetten, dus het is eigenlijk een multifunctionele tool. Je kunt deze hulpmiddelen kopen in diverse varianten. Ze zijn bijvoorbeeld geproduceerd van hout, maar er zijn tevens kunststof exemplaren verkrijgbaar. 

Ovenwanten

Uiteraard heb je in de keuken ook ovenwanten nodig. Dit is met name het geval als je veel gebruikmaakt van je oven. Je zou eigenlijk ook gewoon pannenlappen hiervoor kunnen gebruiken, maar een ovenwant geeft toch wat meer bescherming tegen de warmte van de oven. Let er hierbij wel op dat de ovenwanten daadwerkelijk bestand zijn tegen erg hoge temperaturen. Daarnaast zou je ook zogenoemde veiligheidswanten aan kunnen schaffen. Deze zijn eigenlijk bedoeld voor professioneel gebruik, maar natuurlijk kunnen particulieren hier ook gebruik van maken. Ze kosten wel wat meer dan gewone ovenwanten.

Blikopener

Is het altijd weer een struggle om een blik te openen? Trek de portemonnee dan eens open en koop een blikopener. Met behulp van dit product heb je in een mum van tijd een blik open zonder enkele moeite. Als je een blikopener aan wilt schaffen dan moet je rekening houden met het feit dat er meerdere soorten zijn. Je hebt bijvoorbeeld gewone blikopeners maar ook zogenoemde staartblikopeners. Over het algemeen zul je als particulier kiezen voor een kleine blikopener, maar een horecazaak heeft mogelijk een groter exemplaar nodig.

|Doorsturen

BuienradarAgenda