Nieuws

De Ontdekkers naar Aquazoo

Afgelopen zaterdag hadden de scouts van de Ontdekkers een gezamenlijke opkomst. Dit keer niet bij het scoutinggebouw ’t Dok, maar bij de Aquazoo. Eenmaal binnen stonden twee medewerkers, Sake en Bettie van Aquazoo, de scouts op te wachten om een prachtige rondleiding door het park te geven.

De scouts liepen langs alle dieren en er werd veel verteld over de bewoners van de Aquazoo. Er was ook nog een bijzondere tentoonstelling; door het hele park stonden dinosaurussen op ware grootte. Na een wandeling van ruim anderhalf uur, kwam er een eind aan de rondleiding en was het tijd voor een lunch met onder andere patatjes. Terwijl de scouts op de lunch wachtten, namen ze ruim de tijd om afscheid te nemen van Jeffrey en Geert. Jeffrey, één van de eerste leden, heeft een mooie baan gekregen en vond het tijd om weer eens wat anders erbij te gaan doen. Hij kreeg een mooi fotoalbum vol mooie herinneringen. Ruim vijf jaar aan foto’s om nog eens te bekijken en weer eens aan de mooie tijd bij de Ontdekkers te denken. Daarna Geert. Geert heeft de afgelopen paar jaar het team begeleiders versterkt. Vooral zijn rustige karakter en zijn creativiteit zullen de scouts gaan missen. Na de lunch nog langs de dieren in het binnenverblijf, zoals krokodillen en gordeldieren. En toen kwam er een einde aan de opkomst, maar niet voordat de scouts keihard voor de bijna jarige Jellie hadden gezongen. Ze kunnen terugkijken op een hele geslaagde dag.

Er is weer wat ruimte bij de Plusgroep voor een paar nieuwe leden. De Ontdekkers zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het team willen versterken. Meer informatie bij Mariek Brugman-van Der Pol via 06 45247349. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda