Nieuws

De Cowboysbag handtassen en rugzakken van Thebagstore.nl

Nederland heeft verscheidene bekende merken dat tassen verkoopt. Een voorbeeld hiervan is Cowboysbag, wat onder meer verkrijgbaar is in de webshop van Thebagstore.nl. Cowboysbag produceert onder andere rugzakken, maar een Cowboysbag handtas is ook zonder meer te krijgen. Hieronder staan een paar prachtige exemplaren van dit populaire merk.

Cowboysbag Nelson

De Nelson is een ondergewaardeerde tas van Cowboysbag. Het is een handtas dat getransformeerd kan worden tot een schouder- of een crossbody-tas. Het wordt namelijk geleverd met een afneembare schouderband, die tevens versteld kan worden in lengte. In deze tas zit veel opbergruimte, alhoewel er geen speciale vak in zit voor een laptop. Desondanks zitten er meerdere vakken in de binnenkant van de tas waar je andere spullen in kwijt kunt. Er zitten namelijk drie steekvakken en een ritsvak in de Nelson. Het is ook nog eens in twee kleuren ontworpen door Cowboysbag, namelijk in het zwart en in het camel.

Cowboysbag Glasgow

Een ander model van het populaire Nederlandse merk is de Glasgow, wat sowieso nooit uit de mode zal raken. Deze tas heeft tevens een afneembare en verstelbare schouderband, waardoor je de tas op meerdere manieren kunt dragen. Je kunt het dus over je schouder dragen, maar ook in je handen. Zoals je van Cowboysbag gewend bent is ook de Glasgow geproduceerd in hoogwaardig leer. Bovendien is het in meerdere variant verkrijgbaar bij Thebagstore.nl, deze heten black, tobacco, elephant grey en storm grey. Ook in dit exemplaar is veel ruimte voor het opbergen van jouw benodigdheden, in het hoofdvak zit namelijk een ritsvak en drie steekvakken. Daarnaast zit er aan de achterkant van de Glasgow ook nog een vak met ritssluiting, waarmee het hoofdcompartiment ook gesloten kan worden.

Cowboysbag Laptopbag Fairbanks

Naast handtassen en rugzakken produceert Cowboysbag ook nog eens tassen speciaal voor laptopts. De Laptopbag Fairbanks is hier een voorbeeld van. Deze komt tevens met een verstelbare en verwijderbare schouderband, waardoor je het als handtas en schoudertas kunt dragen. Dit model is perfect voor werkenden en studenten, aangezien er meer ruimte in zit dan puur voor een laptop. In de tas zitten namelijk ook nog twee steekvakken, twee pennenhouders en een ritsvak. In het laptopvak past een notebook van 15 inch, wat een normaal formaat is voor laptops. De Laptopbag Fairbanks is ontworpen in een zwarte kleur, wat bij elke outfit past en altijd hip en modern zal blijven. De tas heeft overigens twee hoofdcompartimenten, die beide afgesloten worden door middel van een rits.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda