Nieuws

De Bouwvereniging gaat ‘FF Buurten’

‘FF buurten’ met de Bouwvereniging over leefkwaliteit. De Bouwvereniging is bezig met een nieuw bedrijfsplan. Een speerpunt hieruit is de focus op leefkwaliteit. De medewerkers halen met ‘FF buurten’ input van de huurders op. Op 2, 3 en 9 september wandelt de Bouwvereniging door de wijken Oosterpark en Almenum.

Met ‘FF Buurten’ gaat de Bouwvereniging in gesprek met haar huurders over leefkwaliteit. De medewerkers halen input bij de bewoners. Wat versta je onder leefkwaliteit? Hoe kun je daar met elkaar aan werken? Wat is de rol van de huurder en van de Bouwvereniging? Er is een wandelroute door de wijk. Huurders lopen mee en geven input over hun wijk.

“We willen tips en tops verzamelen”, vertelt directeur Petra van der Wier. Wat zijn plekken waar het prima voor elkaar is? Wat zijn aandachtspunten? Petra van der Wier: “We zijn met de kwaliteit van onze huizen mooi op streek. We investeren in duurzaamheid, in de leefomgeving en zorgen ervoor dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. De woonwensen in de toekomst veranderen. Het is belangrijk dit in beeld te brengen, zodat we hierop kunnen anticiperen. Daaraan werken we niet alleen. We hebben daar onze huurders, de gemeente, maar bijvoorbeeld ook de samenwerking met het onderwijs en zorginstellingen voor nodig.” Met ‘FF Buurten’ bezoekt De Bouwvereniging de komende tijd nog meer wijken in Harlingen . Dit geldt ook voor de dorpen Wijnaldum en Midlum.

Op maandag 2 en dinsdag 3 september gaat de Bouwvereniging ‘FF buurten’ in de Oosterparkwijk. De start is om 15.00 uur op de hoek Joost v.d. Vondelstraat/Nolenstraat. Op maandag 9 september is de Bouwvereniging in de wijk Almenum, start 15.00 uur bij de kerk.

 

|Doorsturen