Nieuws

Corona-maatregelen Rederij Doeksen verlengd tot en met 28 april

In aansluiting op de mededelingen van het kabinet van gisteravond, verlengt Rederij Doeksen de eerder genomen maatregelen vanwege de corona-crisis tot en met 28 april.

Belangrijkste uitgangspunt is dat de Rederij de gezondheid van haar medewerkers, passagiers en andere betrokkenen voorop stelt. Rederij Doeksen volgt hierbij al vanaf het begin de richtlijnen van RIVM en de overheid.

Door het drastisch teruglopen van het aantal passagiers van en naar de eilanden Terschelling en Vlieland vaart Rederij Doeksen sinds 21 maart een beperkte basisdienstregeling twee retourafvaarten per dag per eiland. Deze beperkte basisdienstregeling wordt tot en met 28 april ongewijzigd verlengd.

Met het betrokken ministerie is Rederij Doeksen in overleg over noodzakelijke steun, zodat de continuïteit van de veerdienst kan worden gewaarborgd. Dit in aanvulling op de algemene noodmaatregelen van de overheid, die ervoor moeten zorgen dat bedrijven hun verplichtingen aan medewerkers, klanten en leveranciers kunnen blijven voldoen.

De kortetermijnmaatregelen die Rederij Doeksen neemt, zijn bedoeld om de continuïteit van de veerdienst en de ondersteuning van medewerkers prioriteit te geven. Het bedrijf vraagt daarvoor begrip van gasten en leveranciers. De Rederij zet zich tot het uiterste in om de belangen van alle betrokkenen te waarborgen.

Alle maatregelen die zijn getroffen zijn raadpleegbaar op www.rederij-doeksen.nl/corona.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda