Nieuws

Circusschool in Harlingen zorgt voor plezier en vertrouwen

HARLINGEN – Circusschool Tefredo is van 20 tot en met 23 juli in Harlingen. De bekende circusfamilie uit het Noord-Hollandse Bergen doet mee aan de Zotte Zomerweken, op het (speel)terrein van kinderopvang Grettingalaan. “Samen jezelf overtreffen, dat is ons motto”, zegt circusdirecteur Fred. “Het is geweldig om te zien welke stappen de kinderen dan maken.”

Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen zich nog aanmelden voor de eerste van drie Zotte Zomerweken, dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur op de Grettingalaan. Tefredo voert op maandag 20 juli eerst de voorstelling Circus in de Middeleeuwen op, waarna de kinderen de fijne kneepjes van acrobatiek, jongleren en balanceren leren. De week eindigt op donderdagmiddag met een voorstelling die de kinderen zelf hebben gemaakt. ,,We maken vooral heel veel lol”, aldus Fred, die naast circusbaas ook leerkracht is. ,,Automatisch neemt het zelfvertrouwen van de kinderen dan toe.”

Inschrijven kan via shop.kinderopvangfriesland.nl. Meer informatie, ook over de andere Zotte Zomerweken, staat op top@kinderopvangfriesland.nl. Telefonisch via Jolanda Rijken 06-23118600 (tijdens kantooruren).

|Doorsturen

BuienradarAgenda