Nieuws

Circus Salto in Harlingen

Circus Salto geeft zaterdag 26 en zondag 27 mei voorstellingen in Harlingen. De rood-gele circustent staat dan in de Speeltuin van het Noorderkwartier (aan de Liemendijk). Zaterdag begint de vorstelling om 15.00 en zondag om 14.00 uur.

Acrobaat Stepan Stafik uit Letland in Circus Salto.

Een bezoek aan Circus Salto is een belevenis voor jong en oud. Gastheer Sander presenteert een nieuwe show met nieuwe artiesten uit binnen- en buitenland in een feestelijke voorstelling voor jong en oud. Zo is er een handstandacrobaat die een toren van stoelen bouwt tot vlak onder de nok van het Circus, en zelfs daar bovenop maakt hij nog een handstand op één arm.

De Amerikaanse Laura Cohen straalt in een act waarbij ze het kinderspel hoela hoep verheft tot ware circuskunst. In de lucht combineert zij kracht en charme aan de trapeze als een ‘Lady in Red’.

 

Uit Letland komt meestergoochelaar Stepan met een verbazingwekkende show; niets is wat het lijkt... Voor spektakel zorgt ‘The New Houdini’. Geïnspireerd door de legendarische ontsnappingskunstenaar Harry Houdini zorgt hij er voor dat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Verder is het lachen geblazen met Clown Sander en de hilarische buikspreekact met de vogel Charlie.

Dit en nog veel meer in een 90-minuten durende show. Kaartverkoop vanaf 30 minuten voor aanvang aan de circuskassa bij de caravan van Sander en vanaf twee weken voor de eerste show via www.circussalto.nl voor slechts 10 euro (de goedkoopste prijs). Aan de kassa kost een kaartje € 12,50. Het circus gaat op diverse plekken in Harlingen kortingsbonnen verspreiden (€ 1,50 korting).

|Doorsturen