Nieuws

Capaciteit veerschepen Rederij Doeksen aangepast

Hoewel de maximale grens van 100 personen nog niet voor vervoersbedrijven geldt, heeft Rederij Doeksen besloten de capaciteit op alle veerschepen en sneldiensten zodanig aan te passen, dat passagiers op de door de RIVM geadviseerde afstand van minimaal 1,5 meter van elkaar kunnen plaatsnemen.

De Friesland vanmiddag. (Foto: HC - Joachim de Ruijter)

We vragen passagiers daarom dringend gespreid plaats te nemen aan boord en in de wachtruimtes”, meldt Doeksen. Deze maatregel is ingegaan op maandag 16 maart 2020 om 13.00 uur.

De centrale overheid heeft het openbaar vervoer en de veerdiensten van en naar de eilanden als primaire infrastructuur en levensader aangemerkt. Dit betekent dat de schepen voorlopig blijven varen en de gepubliceerde dienstregeling verandert vooralsnog niet.

Wijzigen en annuleren

Reizigers kunnen hun geplande reis kosteloos verplaatsen naar een later moment dit jaar. Willen zij annuleren, dan kan dat tegen de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden: https://www.rederij-doeksen.nl/wijzigen-en-annuleren.

Hygiëne en schoonmaak
Alle eerder aangegeven hygiënemaatregelen blijven van kracht. Aan boord, in de kantoren en in de terminals wordt extra schoongemaakt. De zeepvoorraad wordt goed in de gaten gehouden en alle locaties zijn voorzien van papieren handdoekjes. Alle horecapunten aan boord en in de veerterminal zijn gesloten. Wel kunnen passagiers bij de buffetten aan boord tot en met 6 april terecht voor gratis koffie en thee.

Meer info op www.rederij-doeksen.nl/corona.

|Doorsturen

BuienradarAgenda