Nieuws

Bordspel Monopoly Harlingen in de maak

HARLINGEN - Met een zwart pak, een hoge hoed en een grote snor heeft het bekende Monopoly-mannetje een speciaal bezoek gebracht aan Harlingen. Op gepaste afstand en onder toeziend oog van Maurice en Samantha Lunenborg gaf Mr. Monopoly het startsein voor de ontwikkeling van Monopoly Harlingen.

PLUS Harlingen gaat in samenwerking met Identity Games de inwoners van Harlingen de komende weken betrekken in de ontwikkeling van het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar de stijl van Harlingen. Belangstellenden kunnen via de Facebookpagina Monopoly Harlingen suggesties aandragen van straten en pleinen die niet in het spel mogen ontbreken.

Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel. Monopoly Harlingen zal in het najaar verkrijgbaar zijn bij PLUS Harlingen en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda