Nieuws

Bluesnight Midlum met Talkin’ Blues en The Woods

De organisatie van de Midlumer Bluesnight is er wederom in geslaagd om de top van de Nederblues te boeken: Talkin’ Blues en The Woods staan op het programma van de 22e editie van de Bluesnight Midlum, zaterdag 29 oktober aanstaande in dorpshuis De Spil (vanaf 21.00, zaal open 20.30 uur).

Talkin’ Blues is ontstaan in 2016, tijdens een eenmalig tribute-optreden voor de toen nét overleden BB King. Dit werd door het publiek omarmd en de band werd vervolgens gevraagd voor optredens op festivals en clubs door heel Nederland en Duitsland. Naast eigen werk speelt Talkin’ Blues ook klassiekers van onder andere Mad Dogs & Englishmen.  Inmiddels is de band uitgebreid met de Delta Ladies; drie zangeressen die behalve geweldig zingen ook zorgen voor extra spektakel. Talkin’blues bestaat uit Peter Langerak (gitaar en zang), Tjaart Venema (organ en zang), Paul Robert (bas en zang), Sammy de Fretes op drums. De Delta Ladies zijn Jennifer Terell, Dee ten Berge en Sharon Kamp.

Support act The Woods komt voort uit het powertrio JeeBee, dat al meer dan 20 jaar actief is in het Nederlandse blues- en rockcircuit. Na hun debuut op het Texel Bluesfestival werden de (toen nog) jonge heren uit het noorden uitgeroepen tot dé verassing van het festival. The Woods bestaat uit Joris Bos (gitaar en zang), Martijn Drijfhout (bas), Johan Zielstra (toetsen) en Pieter Dokter (drums).

Kaarten voor Bluesnight Midlum zijn verkrijgbaar bij Bruna (Voorstraat 49) of door € 12,50 over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0172070872 t.n.v. stichting Bluesnight Midlum. Kaarten aan de zaal (indien beschikbaar) kosten € 15.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda