Nieuws

Bieb vandaag weer open

De vestigingen van Bibliotheken Noord Fryslân gaan vanaf vandaag weer open. Er mogen, binnen de maatregelen die het RIVM stelt, materialen ingeleverd en teruggebracht worden. De Harlinger bieb is maandag tot en met vrijdag open van 13.30 tot 18.00 en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur.

“Het is wel anders dan u van ons gewend bent”, vertelt Paulien Schreuder, directeur/bestuurder Bibliotheken Noord Fryslân. “Voorlopig kunt u alleen materialen lenen en terugbrengen. Een krant of tijdschrift lezen in de bibliotheek, computeren en gebruikmaken van het kopieerapparaat is nog niet mogelijk. De toiletten zijn gesloten.”

 Uiteraard geldt ook in de bibliotheek anderhalve meter afstand en handen ontsmetten bij binnenkomst. Teruggebrachte boeken blijven 72 uur in quarantaine. Zieke medewerkers blijven thuis, bezoekers die verkouden zijn of griepklachten hebben wordt geadviseerd om thuis te blijven en uitlenen gebeurt via de zelfservice. Bezoekers zijn welkom met maximaal 1 huisgenoot en kinderen onder de 16 jaar mogen naar binnen onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid. Er geldt een maximaal aantal bezoekers in de bibliotheek.

In verband met de heropening van de bibliotheek stopt de afhaalservice. Bezoekers die niet naar de bibliotheek kunnen komen, wordt geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice van de bibliotheek om de mogelijkheden te bespreken: info@bnfrl.nl of 088-1656123. Of stuur via Whatsapp een berichtje naar 06-15 12 72 02.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda