Nieuws

Bedrukte relatiegeschenken kopen?

Ben je op zoek naar bedrukte relatiegeschenken om je klanten blij te maken? Een geschenk sturen naar je klanten zorgt voor wat extra waardering van beide kanten. Jij bent je klanten dankbaar en wil een zo goed mogelijke klantrelatie opbouwen, maar daarnaast ook behouden.

Een klein gebaar wordt uiteindelijk een groot gebaar en ze zullen je ook minder snel vergeten. Een truc hierbij is om producten te laten bedrukken met het logo van je bedrijf, zodat deze hopelijk in het openbaar worden gezien en hierdoor bijdragen aan de brand awareness van je bedrijf. Hierdoor sla je dus twee vliegen in één klap.

Verschillende soorten relatiegeschenken
Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het product laten bedrukken. Het is leuk om je klant een geschenk te sturen met jouw logo er op, maar dit kan je ook cadeau geven aan je interne medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laptoptas met jouw logo er op, zodat de werknemers hun laptop veilig kunnen verplaatsen, maar daarbij ook in het openbaar verschijnen met het logo. Neem nou bijvoorbeeld werknemers die met de trein naar hun werk reizen. Als zij in de trein lopen met deze bedrukte laptoptas, zullen er vast een aantal mensen even naar het logo kijken. Relatiegeschenken zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Zo kan je onderscheid maken tussen artikelen voor op kantoor, zoals bijvoorbeeld pennen en notitieblokken, en artikelen die de klant ook in zijn of haar vrije tijd kan gebruiken, zoals verschillende gadgets die ook bedrukt kunnen worden met een logo. Buiten deze producten kan je ook kleren laten bedrukken voor als je op een beurs moet staan of bijvoorbeeld meedoet met een bedrijven voetbaltoernooi.

Bedrukte handdoeken
Op zoek naar een artikel die je voor verschillende doelen kan gebruiken? Kies dan voor handdoeken. Dit kan verschillen van een strandlaken tot aan een handdoek die je gebruikt met sporten. Wanneer je hier een logo op drukt, zullen veel mensen dit zien. Bij Maxilia kun je handdoeken bedrukken voor je klanten of voor jezelf natuurlijk. Wanneer zij bijvoorbeeld op het strand hun handdoek uitrollen zullen veel mensen het logo zien. Een goede kwaliteit is hierbij wel belangrijk, maar dat is bij deze partij geen probleem. Alles is gemakkelijk online te bestellen en daarbij is direct de concrete afleverdag gegeven, zodat je weet wanneer je je bestelling kan verwachten, en daarna je klanten blij kan maken.

|Doorsturen