Nieuws

Albert Heijn zoekt oud-collega’s

De Albert Heijn aan de Zuiderhaven te Harlingen is enige tijd geleden in een nieuw jasje gestoken en veel oude en nieuwe klanten kwamen belangstellend kijken naar het resultaat. Tussen die klanten bevonden zich ook oud-collega’s en - u weet hoe dat gaat - er werd ook gesproken over ‘vroeger’.

Niet dat toen alles beter was, maar het was wel een stuk overzichtelijker, zo was de algemene indruk. Wie weet nog dat Albert Heijn ooit in het huidige pand van Zeeman, op de hoek van de Kleine Voorstraat en de Sint Jacobsstraat, was gevestigd? Later, toen dat pand te klein was geworden, werd een veel grotere winkel aan de Grote Bredeplaats geopend. In 1999 greep de grootgrutter de kans om zich in de oude Ford-garage aan de Zuiderhaven te vestigen.

Een drukke supermarkt is natuurlijk niet direct de meest geschikte plaats om in alle rust al die herinneringen op te halen. Daarom ontstond het idee voor een reünie van collega’s en oud-collega’s, die in alle vestigingen van Albert Heijn in Harlingen hebben gewerkt. Het is de bedoeling om op zondag 6 oktober 2019 van 14:00 tot 18:00 uur samen te komen in restaurant Anna Casparii aan de Noorderhaven te Harlingen. Er is een speciale Facebook-pagina (Albert Heijn Voorstraat Harlingen) geopend waar men meer informatie kan vinden over de reünie.

|Doorsturen

BuienradarAgenda