Nieuws

4Us Bengo voor voedselbank

Iedereen heeft te maken met de gevolgen van de Covid-19 pandemie. Een deel van het sociale leven is weggevallen, inkomsten vallen weg, banen gaan verloren. De mensen in de meest kwetsbare posities  krijgen vaak de hardste klappen te verduren. Daarom steunt de 4Us Bengo vodeselbank De Helpende Hand.

De voedselbank helpt mensen door voedselpakketten beschikbaar te stellen in een periode waarin dat heel erg nodig is. De voedselbank is op dit moment op een punt beland dat ze te weinig gevarieerd eten kan leveren. Aardappelen en uien zijn er in overvloed. Maar groenten, fruit en dat soort essentiële zaken zijn er onvoldoende. En de financiële middelen raken uitgeput.

Daarom hebben Rotary Club Harlingen en stichting de Topmoppies in samenwerking met stichting BENG en Omroep RSH een gezamenlijke actie op touw gezet. Ook andere serviceclubs haken aan: Rotary Club Franeker, Lionsclub Tsjerk Hiddes, Lionsclub Franeker-Harlingen, Ladies’ Circle 81 NWF en de Ronde Tafel 101 Harlingen haken aan. Samen zetten ze zich in voor dit hartverwarmende initiatief.

Zondag 13 december is er een speciale 4Us Bengo plaats, zoals gebruikelijk op Omroep RSH. De opbrengst gaat naar Stichting Voedselbank De Helpende Hand voor Harlingen en Waadhoeke. De organisatie doet daarom een beroep op alle Harlingers: help mee, doe mee aan de bingo en koop speelkaarten. Maak er met familie of een paar vrienden een gezellige middag van. Er zijn leuke prijzen te winnen. Meer info op www.bengevenementen.nl/evenementen/4us-bengo.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda