Nieuws

36 Zwemmertjes Sportcentrum Van Hurck geslaagd

36 Kinderen die zwemles kregen bij Sportcentrum Van Hurck, beleefden onlangs een spannende dag. Ze konden afzwemmen voor zwemdiploma A, B of C.

Op zaterdag 13 oktober mochten de kinderen die voor A afzwemmen, proefzwemmen. Ofwel het bad verkennen en het diplomaprogramma draaien. Daarna was het de beurt aan vier kinderen voor C, één kindje voor B, en twee kinderen voor A. Alle zeven zwommen ze keurig en alle onderdelen werden goed uitgevoerd. Na een luid applaus mochten zij als hun zwemdiploma in ontvangst nemen.

Op zaterdag 20 oktober veertien A-zwemmers en vijftien B-zwemmers. Namens de NPZ was Margreet de Boer aanwezig. De groep kinderen voor A mocht het spits afbijten en ondanks de zenuwen zwom iedereen keurig zijn programma. Daarna mocht de B-groep het water in om hun zwemkunsten te laten zien aan al het meegekomen publiek. Dit ging ook keurig en na een staande ovatie kregen alle kinderen hun zwemdiploma uitgereikt.

Sportcentrum Van Hurck kreeg van de NPZ de overall-beoordeling ‘Goed’. Van Hurck feliciteert iedereen van harte met zijn of haar zwemdiploma.

|Doorsturen