Sorteer

Evenement - AFGELAST - Stable Roof Jazz Band in ’t Heerenlogement

Adres
Locatie ’t Heerenlogement
Plaats Harlingen
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 9-2-2020 14:30

Voor het tweede loungeconcert in het nieuwe jaar heeft het Centrum Traditionele Jazz Harlingen (CTJH) de Stable Roof Jazz Band weten te strikken. Deze band behoort met zijn gevarieerde repertoire, waarin vele jazzstijlen zijn vertegenwoordigd, al jaren tot de top van de Nederlandse traditionele jazz-scene. Het concert vindt plaats op zondag 9 februari in ’t Heerenlogement (Franekerend 23). Aanvang 14.30 uur. Toegang: € 12,50 (Friejamleden € 7,50).

De Stable Roof Jazz Band is opgericht in 1981 en kan dus bogen op bijna 40 jaar ervaring. De band treedt veel op in Nederland, maar is ook regelmatig te horen en te zien in Duitsland. Door de jaren heen heeft de band een eigen geluid ontwikkeld met een allround repertoire waarin vele jazzstijlen vertegenwoordigd zijn. Naast spetterend instrumentaal werk geeft zang de band een extra swingende dimensie. Dat komt mede door de fraaie arrangementen van cornettist Ton van Brussel.

Zo is er een mooi en afwisselend programma ontstaan met stukken van diverse grootheden uit de jazzhistorie. Het wordt voor de ware jazzliefhebber dan ook echt genieten op zondag 9 februari tijdens het concert in de sfeervolle zaal van ’t Heerenlogement in Harlingen. Dit is in ieder geval voor de rest van het seizoen de vaste plek van het Centrum Traditionele Jazz Harlingen.

Lees meer »

BuienradarAgenda