Sorteer

Evenement - Fancy Fair Grote Kerk

Adres
Locatie Grote Kerk
Plaats Harlingen
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 14-9-2019 09:30

Aanstaande zaterdag (14 september) wordt er weer een Fancy Fair georganiseerd in en rondom de Grote Kerk, vanaf 9.30 uur.

 

In de kerk worden bloemstukjes gemaakt, treft u mooie spullen aan uit ‘grootmoeders tijd’ en prachtige creaties die gemaakt zijn in het breicafé. U kunt ook een gokje wagen bij het Rad van Fortuin. Bij het rad maakt u kans op onder andere een taart, een rollade of een tegoedbon.

Op het horecaplein kunt u terecht voor versgebakken vis, oliebollen en patat. Verder zijn er kramen met streekproducten, zoals verse eieren, groente, pompoenen en fruit. En tweedehands spullen zoeken een nieuwe eigenaar. In het gebouw ‘de Hoeksteen’ is een grote boekenmarkt en er is tevens kleding te koop. Voor zowel kinderen als volwassenen leuke prijzen met het nieuwe spel ‘Prik je Prijs’.

Kinderen kunnen zich uitleven op een prachtig nieuw springkussen, het ‘piratenschip’ en verder kunnen ze geschminkt worden en cupcakes versieren. Er is ook speelgoed te koop.   

De uitslag van de verloting en de winnaars van de andere prijzen zullen aan het einde van de dag, zo rond 17.00 uur bekend worden gemaakt. De uitslag zal worden gepubliceerd in de Harlinger Courant en op www.pg-harlingen.nl. De commissieleden en alle vrijwilligers kijken weer uit naar deze feestelijke dag en zien u graag aanstaande zaterdag vanaf 9.30 uur in en rondom de Grote Kerk.

 

Lees meer »