Sorteer

Evenement - Zwem4daagse in Het Derde haad

Adres
Locatie Zwembad Het Derde Haad
Plaats Harlingen
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 29-4-2019 17:30 - 18:30

Optisport Harlingen houdt voor de tweede keer de Zwem4daagse in Zwembad Het Derde Haad. De vierdaagse gaat op maandag 29 april van start. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag, donderdag 2 mei, een medaille. Deelname kost 8 euro per persoon.

 

Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Zo blijven ze veilig in en rond het water, en daarom organiseert Zwembad Het Derde Haad de Zwem4daagse. “Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en supergezond.”

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers elke dag een afstand van 250, 500 of 1000 meter. Meedoen? Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf opgeven bij het zwembad. Er wordt dagelijks gezwommen van 17:30 tot 18:30 uur. Er wordt een 10-badenkaart verloot onder de deelnemers. U dient minimaal in het bezit te zijn van een A-diploma.

Lees meer »