Sorteer

Evenement - LEF! De Musical

Adres
Locatie Stadsschouwburg Trebol
Plaats Harlingen
Land Nederland
Evenement informatie
Entree € 9 (contant)
Datum 6-4-2019 19:00

‘LEF! De Musical’ is de vijfde jeugdmusical van Musicaltheater LEF Harlingen. De familievoorstelling gaat dit jaar over een jeugdmusicaltheatergroep die zijn 5-jarig bestaan viert. De vrolijke voorstelling, gebracht door kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 13 jaar, biedt vermaak en plezier voor het hele gezin.

Een korte schets van het verhaal. Er waren eens drie juffen, Juf Lydia, zij kon heel mooi zingen, Juf Odette, zij kon prachtig dansen en Juf Elke en zij kon verhaaltjes verzinnen en toneelspelen. Op een dag, vlak voor de uitvoering van hun vijfde voorstelling, besluiten drie furies in te breken in de goed geoliede LEFmachine, om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ze willen het succes van alle medewerkers en de kinderen van LEF afpakken en zelf met de eer strijken. Zij maken gebruik van hun transformatietechniek, waarmee ze gedaantewisselingen kunnen ondergaan en ieder welwillend mens kunnen misleiden. Langzaam maar zeker verdwijnen alle medewerkers en kinderen als ingrediënten in de furieketel. Als het hen lukt de soep te vervolmaken en te drinken, betekent dat het einde van LEF. Maar wordt de soep zo heet gegeten als zij wordt opgediend? Kan LEF uiteindelijk het jubileummusical toch nog uitvoeren? Deze musical biedt een kijkje in de keuken van Musicaltheater LEF Harlingen. De makers hebben zich door LEF zelf laten inspireren. Het verhaal en alle personages zijn verzonnen.

De voorstellingen zijn op zaterdag 6 april om 19:00 uur en op zondag 7 april om 12:00 uur in stadsschouwburg Trebol. Kaarten à € 9 zijn verkrijgbaar aan de kassa (alleen contante betaling mogelijk).

Lees meer »

BuienradarAgenda