Sorteer

Evenement - Orkest van Nederlandse Douane en Martin van der Starre in Entrepotgebouw

Adres
Locatie Entrepotgebouw
Plaats Harlingen
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 30-8-2018 19:30

Na het zeer goed ontvangen concert van het Orkest van de Nederlandse Douane is de Stichting Visserijdagen Harlingen erin geslaagd de musici nog een keer naar Harlingen te halen. Op donderdag 30 augustus geven ze vanaf 19.30 uur een optreden in het Entrepotgebouw, met als gast de Nederlandse zanger Martin van der Starre. De entree bedraagt 5 euro is de tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV Harlingen.

Het Orkest van de Nederlandse Douane staat bekend om de veelzijdigheid. Het repertoire loopt uiteen van klassiek tot hedendaags en van musical tot pop. Vaak werkt het orkest samen met bekende artiesten, zoals in Harlingen met Martin van der Starre en Iris Kroes. Naast optredens binnen de dienst wordt er met regelmaat opgetreden in binnen- en buitenland en in 2018 dus nogmaals tijdens de Visserijdagen.

 

Martin van der Starre

Dit jaar komt de Nederlandse zanger Martin van der Starre als solo-artiest mee. Hij is een veelzijdig artiest die deel heeft uitgemaakt van diverse (cover)bands. Hij toerde met verschillende bands door Zuid-Afrika, Brazilië, Japan, Ibiza, Curaçao, Oman, Engeland, Hong Kong, Frankrijk en de Verenigde Staten. Ook was hij te zien en te horen in diverse musicals. Zijn veelzijdigheid sluit naadloos aan bij de muzikale variëteit van het Orkest van de Nederlandse Douane.

Lees meer »

Buienradar



Agenda