Nieuws

Jack Heaven gaat live op RSH

De gedenkwaardige avonden met DJ Jack Heaven, Jack Bonnema, gaan we herbeleven bij Radio Stad Harlingen! Wie kent de ongekende drive van Jack niet tijdens zijn DJ optredens in onder andere de Weinstube, ’t Pypke, de Lichtboei en ’t Skûtsje met als partner Eric Bever.

(Foto: Erwin Groeneboom)

Gerard Visser van GV Productions zal Jack deze keer als technische sidekick bijstaan en Jack zal melancholisch terugblikken naar het oeroude cafégevoel. De geur van bier en sigaretten, geklets met oude bekenden. Het gerinkel van glazen aan de tap, de Perzische kleedjes op de cafétafeltjes, volle asbakken en een atmosfeer vol gespannen liefdesverwachtingen, zwevend op golden oldies en parels uit de muziekcollectie van Jack.

Jack Bonnema neemt je mee in een ongekende reis door zijn geweldige muziekbibliotheek en zal je verrassen met de meest uiteenlopende muziekstukken. Van Hollandse klassiekers naar blues, rock, pop, soul en misschien zelfs klassiek en natuurlijk plaatselijke krakers.

Jack heeft met het organiseren van de ‘Proms in Concert By Jack Heaven’ in de Grote Kerk van Harlingen een heel andere kant laten zien. Een geniale neus voor bijzonder gearrangeerde nummers die pop en klassiek verbinden. Wie weet, proeven we daar in het café van Jack ook wat van. Jong en oud zullen zich herkennen en zich thuisvoelen in Jack Heaven’s Café op zondagmiddag bij Radio Stad Harlingen.

Vanaf 13 september is het café om de week op zondag open en te beluisteren op RSH (106.2 FM), van 13:00 tot 14:00 uur. Kijk voor herhalingen en uitzendingen op www.omroeprsh.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda