Nieuws

Horecaportret

Sytse de Vries is foto- en videograaf en heeft sinds vorig jaar zijn eigen bedrijf COLD Films (www.coldfilms.nl). Sytse wil de Harlinger horeca graag onder de aandacht brengen en is benieuwd hoe zij de coronacrisis ervaren. Hij doet dat met een serie van zes portretten in de Harlinger Courant en op social media. Deze week: Kyra van Stee van visrestaurant Vitamine Zee.

(Foto: Sytse de Vries)

“Toen het coronavirus uitbrak in Nederland was het wel even schrikken, ook voor het personeel. In een keer kregen we te horen dat de horeca moest sluiten, dat was wel even omschakelen. We konden gelukkig nog open blijven voor afhaal en bezorgen, wat ons voordeel is in deze branche. Sinds 1 juni vorig jaar zijn wij geopend, dus een heel grote buffer hebben we niet op kunnen bouwen. Toen de horeca weer open mocht, trok het toerisme enorm aan, daardoor hebben we toch nog wel een goede zomer kunnen draaien!”

“We moeten wel weer wat ondernemen om de winter door te komen. We proberen creatief te zijn met ideeën om de toekomst te verbeteren. Als iedereen een beetje samenwerkt komen we een heel eind!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda